АНОНС: Круглий стіл Питання модернізації ДТЕК Придніпровська ТЕС

14 лютого о 14:00 в департаменті екології та природних ресурсів Дніпропетровської облдержадміністрації відбудеться круглий стіл «Питання модернізації ДТЕК Придніпровська ТЕС та обговорення планів по зменшенню викидів».

У засіданні круглого столу візьмуть участь: керівництво департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації та департаменту екологічної політики Дніпропетровської міської ради, представники ДТЕК Придніпровська ТЕС, члени громадської екологічної ради при облдержадміністрації, громадські активісти.

У зв’язку з чисельними зверненнями громадських активістів та листа ДТЕК Придніпровська ТЕС департаментом прийнято рішення зібрати сторони за круглим столом та обговорити актуальні питання екологічної модернізації та виконання вимог природоохоронного законодавства ДТЕК Придніпровська ТЕС.

Нагадуємо, що відповідно до статті 11 Закону України “Про охорону атмосферного повітря”, ДТЕК Придніпровська ТЕС належить до об’єктів першої групи та отримує дозвіл на викиди забруднюючих речовин безпосередньо в Мінприроди України. 

Місце проведення круглого столу: вул. Лабораторна, 69.

Запрошуємо до участі усіх бажаючих, при собі мати документ, що підтверджує особу – для реєстрації на місці.

Більше на цю тему

Recomended