Презентація Прогнозу «2018: виклики та можливості» у Дніпрі

1 лютого 2018 року за адресою м. Дніпро, просп. О. Поля, 2а (Mediaprostir) відбудеться презентація Прогнозу «2018: виклики та можливості» від Українського інституту майбутнього (UIF) щодо сценаріїв та ключових подій 2018 року.

Початок реєстрації о 16:30.

Початок заходу: 17:00

Закінчення заходу: 20:00

Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeIgBd7TQIUE_C5hRUgu5hXPKjFZZGhVcfPopjGxu-1ZlrMCA/viewform

Аналітичний прогноз являє собою збірку висновків експертів UIF про майбутнє інформаційних процесів у сферах міжнародної та внутрішньої політики, національної безпеки та оборони, економіки, правоохоронної та судової системи та освіти, що досліджуються на основі загальних тенденцій розвитку галузей протягом року.
Метою випуску щорічної збірки прогнозів експертів є інформаційне сприяння розширенню горизонту планування розвитку країни і як наслідок – ухвалення топ-менеджментом держави успішної стратегії на майбутні 10-15 років.
Чого очікувати від 2018 року? Міжнародна політика продовжує переживати турбулентність, запущену в сюрпризному 2016. Однак, 2018 рік стане роком визначеності у багатьох кризах – курс США на жорстку політику щодо Росії може принести перші свої плоди у вигляді мирного поступу на Донбасі, буде завершено вихід Британії з ЄС та розпочнуться важливі реформи функціонування європейських інститутів. У внутрішній політиці рік буде відбуватись під символом майбутніх президентських та парламентських виборів. Це буде складний рік для української економіки – чимало зовнішніх факторів можуть значно погіршити економічні показники, оскільки є побоювання щодо можливого стрімкого зміцнення долара, що негативно позначиться на цінах на сировину. Загалом, можна сказати, що 2018 буде перехідним роком. Водночас, від того, наскільки успішно ми його пройдемо, залежить наша спроможність відповісти на головні виклики 2019 року.
Подана доповідь допоможе не тільки краще зрозуміти, чого очікувати від наступного року, а й підготуватись до нього. Бо, як відомо, «попереджений – значить озброєний».

Презентацію проведуть експерти Українського інституту майбутнього:
Віктор АНДРУСІВ – виконавчий директор UIF, громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист, автор книги «Змінити майбутнє».
Юрій РОМАНЕНКО – співзасновник UIF, директор програми «Міжнародна і внутрішня політика», шеф-редактор аналітичного порталу «Хвиля».

Організатори заходу: ГО «Зелений світ – Друзі Землі» та ГО «Місто змін».

Більше на цю тему

Recomended