Співробітники готелю-люкс Макоротники в Орлівщині були спіймані на бракон’єрстві

14 жовтня в Орлівщині поліцією були затримані 3 громадянина. Водний патруль виявив у них заборонене знаряддя лову – електровудки. Ними виявились співробітники готелю-люкс Макоротники – Олександр Герасименко та Павло Пікалюк.
13 жовтня, близько 4-ї години в Орлівщині в прибережній зоні річки Самара водний патруль спільно з рибінспектором помітив автомобіль Chevrolet Niva, водій якого одразу став рухатися до лісосмуги, аби уникнути зустрічі з поліцією. Патрульні заблокували транспортний засіб.

В Chevrolet перебували 3-є чоловіків. Ті помітно нервували під час спілкування з охоронцями порядку. І не безпідставно. В результаті поверхневої перевірки інспектори виявили в авто електричні дроти, гумовий човен ,та електролов.Також там лежав мішок зі свіжовиловленою рибою. Зокрема 23 карасі, 1 судак, 6 щук, 2 окуні та 1 амур. За підрахунками рибінспектора збиток склав майже 4 тисячі гривень. Оскільки в таких діях вбачалися ознаки кримінального правопорушення за ст. 249 ККУ (Незаконне заняття рибним промислом) місце події водники викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила знайдене.

Залишити відповідь